torsdag 4 november 2010

Torsdagen 4e November 2010

I dag tänkte jag presentera er för två av mina kära fyrbenta vänner, hästarna.


Vi har dess skönheter i familjen, ett 15 årigt Nordsvensk sto som heter Myran, kallas Mys, vi har haft henne i snart 10 år. Från början var hon lite svår, hade svårt för att lita på människor och tycker fortfarande bäst om sina familjemedlemmar. Som alla ladys med heder är hon lite känslig med skinn på nosen. Hon är 158 cm i mankhöjd och svart brun i färgen, älskar att lata i hagen och tycker inte om när det är regn, blåst, snö och minus grader ute. Sen är det vår lilla gulle ponny Björk som är ett 13 årigt Gotlandsruss, han är som alla gossar väldigt glad för att skita ner sig, ligga och rulla sig lite extra i leran är så skönt.....den här gossen kan alla göra vad de vill med, han är guda snäll mot alla utom de katter som korsar hans väg, de får en spring tur med an ilsken ponny bakom. Han är 125 cm i mankhöjd och fux med ål, sommar tid apelkastad ( prickig på baken ) och så har han grå och brun man, mycket häftig i färgen när han är ren. Björk har vi också haft i snart 10 år.
 BJÖRK
Precis rullat sig i hagen!


MYRAN

Nu har ni träffat två av våra djur, de andra är lite mindre de kommer en annan dag, hoppas ni får en fortsatt bra vecka, så hörs och syns vi senare.

MVH
Ulrika


Så här sur kan man bli när kameran inte går att äta!


2 kommentarer:

  1. Så fina!!Man får kanske komma och hälsa på dem efter att man kurerat sig från den hemska förkylning som härjar just nu?
    Ha det bra! // Ingela

    SvaraRadera
  2. Ja just nu är det ju sånt lortväder att det knastrar mellan tänderna på en när man tar fram ryktborsten! Kram!

    SvaraRadera