måndag 6 december 2010

Måndagen den 6:e December

Då var äntligen hälften av ljusen tända i adventsljusstaken och om 18 dagar är det Julafton.
Julen börjar att smyga sig på här hemma och så har vi ju snö, det gör det lite extra och speciellt i år. Det är bara så att det blir bättre med snö till Jul!

Vårt hus förra veckan och nu har det kommit 15 cm till, ljuvligt!

Extra mysigt är det när man kan sitta inne och fika med en brasa tänd, vi har en gammal köksspis som vi eldar i och om strömmen går kan man även laga mat där. Som de brukar säga, att i gamla hus blir det inte riktigt varmt från man börjar att elda, jag håller fullkomligt med om detta. Tror att det är många som håller med mig.


Mitt lilla charm troll i hagen bara älskar snö, han far runt och rullar sig, drar hela huvudet i snön, det ser ut som han har skoj, tyvärr tycker inte hans kompis det är lika kul med snö, hon vill knappt inte gå ut, absolut inte utan täcke och det får helst inte blåsa det minsta, man kan inte tro att hon är född norr över, eller kanske det är därför......På nåder fick foto tas, mutad med morötter.



Ha en trevlig vecka så syns vi senare, glöm inte att titta på Julkalendern!

MVH

Ulrika

2 kommentarer:

  1. Ja verkligen ett riktigt charmtroll ;). Å så kul att han gillar snö, för det ser ju att bli mycket av den varan i år!

    Kram, Nicole

    SvaraRadera
  2. Vilka söta hästar! De måste jag få träffa! Vi ses på fredag!

    SvaraRadera